År 1999 startades Kaffeexperten med ambitionen att tillhandahålla ”Gott kaffe till krävande kunder med god smak”. Vi som driver företaget är Hans Dahlqvist med söner. Vår vision är att Kaffeexperten är ditt förstahandsval när det kommer till unika kaffeblandningar som ger dig nya smakupplevelser.

I vårt ständigt växande sortiment finner du ett brett utbud av kaffeblandningar från familjeägda rosterier med höga kvalitetskrav. Du kan börja med att testa en av våra prova-på-lådor för att sedan fortsätta med just Din favorit.

Vi är ett litet familjeägt företag och är därför både flexibla och förändringsbenägna. Vi strävar efter att våra kunder ska ha den köp- och kaffeupplevelsen, så kom gärna med förslag, idéer och önskemål.

Vi erbjuder prenumerationstjänsten Alltid Kaffe där du regelbundet får hem ditt Favoritkaffe utan bindningstid.

Har du hittat ditt favoritkaffe hos oss? Hur härligt vore det inte att alltid ha just din kaffesort hemma som du älskar? Därför har vi skapat den här tjänsten som vi kallar ”Alltid Kaffe”. Genom att prenumerera på din kaffesort kan du vara säker på att alltid ha gott kaffe hemma. Du kan välja hur ofta du vill få ditt kaffe levererat. Välj mellan kaffeleverans en gång per månad, var tredje eller var sjätte månad.

Hitta ditt favoritkaffe

Några slutord

Hans Dahlqvist kaffeexperten.se

Jag vill dela med mig av ett par rader ur boken Sommarorgel av Jan Fridegård:

kaffedoften kom vandrande mellan äppelträden i trädgården…

Det är just den lustfyllda känslan vi vill förmedla till dig!

– Hans Dahlqvist med personal